Comisia Europeana va publica un nou raport privind justitia din Romania in vara lui 2011

Postat la 20 iulie 2010 11 afişări

Comisia Europeana precizeaza, in raportul dat publicitatii marti, ca va publica un nou raport privind justitia din Romania in vara anului 2011.

"Comisia cere Romaniei sa stabileasca o relatie de cooperare constructiva intre diferitii actori din sfera politica si din cea judiciara si sa dovedeasca o mai mare determinare in reforma judiciara", se arata in documentul Comisiei Europene.

Oficialii UE mentioneaza ca pentru a reusi in acest demers, este nevoie de eforturi sustinute din partea Romaniei, Comisiei Europene si a altor state membre.

"Comisia va continua sa sprijine demersul Romaniei si va publica urmatorul raport privind progresele in vara anului 2011", se mai arata in document, la capitolul "Concluzii".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
ANI,
CCR,
raport,
CE,
Romania
/actualitate/comisia-europeana-va-publica-un-nou-raport-privind-justitia-din-romania-in-vara-lui-2011-6631416
6631416
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.