Comisia Europeană: Aşteptăm confirmarea de către CC a rezultatelor referendumului

Postat la 01 august 2012 7 afişări

Comisia Europeană aşteaptă ca decizia Curţii Constituţionale de la Bucureşti privind rezultatele referendumului de duminică din România să fie luată într-o manieră cât mai liniştită cu putinţă, a declarat, miercuri, Frederic Vincent, purtător de cuvânt al Comisiei.

"În ceea ce priveşte referendumul, aşa cum ştiţi, aşteptăm confirmarea rezultatelor referendumului de către Curtea Constituţională. Biroul Electoral a dat astăzi rezultatele finale şi le-a transmis Curţii Constituţionale, iar noi, Comisia Europeană, aşteptăm avizul Curţii asupra rezultatului referendumului, iar acesta va fi, potrivit procedurii de derulare, rezultatul definitiv", a declarat oficialul CE, în conferinţa de presă zilnică pe teme de actualitate de la Bruxelles. De asemenea, întrebat în legătură cu eventuale presiuni asupra Curţii Constituţionale, oficialul CE a arătat că se aşteaptă ca decizia CC să fie luată într-o manieră cât mai liniştită. "Aşteptăm ca CC să ia decizia privind rezultatul referendumului într-o manieră cât mai liniştită cu putinţă", a spus el.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
referendum,
comisia europeana,
rezultate,
ccr
/actualitate/comisia-europeana-asteptam-confirmarea-de-catre-cc-a-rezultatelor-referendumului-9915373
9915373
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.