Comisia Europeană a "presuspendat" 3 programe europene în valoare de 10,5 miliarde euro

Postat la 25 octombrie 2012 13 afişări

Serviciile Comisiei Europene au informat autorităţile române printr-o scrisoare că acestea au decis să "presuspende" cea mai mare parte din trei programe cofinanţate prin fondurile structurale ale UE. Acest fapt survine ca urmare a unor deficienţe grave din cadrul sistemului de gestionare şi control al programelor "Transport", "Regional" şi "Creşterea competitivităţii economice, anunţă un comunicat al Comisiei Europene.

Valoarea totală a acestor programe este de 10,5 mld. euro. Potrivit comunicatului, oroblemele sunt legate de domeniul achiziţiilor publice, al bunei gestiuni financiare, precum şi de prevenirea şi detectarea fraudei şi a conflictelor de interese.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comisia europeana,
suspendare,
fonduri
/actualitate/comisia-europeana-a-presuspendat-3-programe-europene-in-valoare-de-10-5-miliarde-euro-10257241
10257241
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.