Comisia de munca din Senat: Barbatii se pensioneaza la 64 ani, femeile la 60

Postat la 26 octombrie 2010 19 afişări

Ministrul Muncii, Ioan Botis, a parasit, marti, sala de sedinta a Comisiei pentru munca din Senat, dupa ce membrii acesteia au adoptat un amendament al PSD care stabileste varsta standard de pensionare de 64 de ani pentru barbati si de 60 de ani pentru femei.

Membrii comisiei au adoptat, marti, un amendament propus de grupul PSD cu ocazia dezbaterii cererii de reexaminare a Legii pensiilor transmisa Parlamentului de catre presedintele Traian Basescu.

Amendamentul grupului PSD a intrunit 6 voturi "pentru", 3 voturi "impotriva" si o abtinere.Anterior, membrii Comisiei pentru munca din Senat au respins un amendament al senatorului PSD Toni Grebla care propunea ca varsta de pensionare la femei sa fie 63 de ani si de 65 la barbati, propunere similara cu aceea facuta de catre seful statului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comisie,
senat,
ministru muncii
/actualitate/comisia-de-munca-din-senat-barbatii-se-pensioneaza-la-64-ani-femeile-la-60-7569237
7569237
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.