Comisarul şef Mihai Pruteanu este noul şef al Poliţiei Capitalei

Postat la 15 mai 2013 26 afişări

Comisarul şef Mihai Pruteanu este noul şef al Poliţiei Capitalei, fiind împuternicit prin ordin al ministrului Afacerilor Interne să ocupe funcţia începând de miercuri.

Comisarul şef Mihai Pruteanu este noul şef al Poliţiei Capitalei

 "Prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, începând cu data de 15 mai 2013, domnul comisar-şef de poliţie Mihai Pruteanu a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de director general al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti", se arată într-un comunicat de presă al MAI.

Comisarul-şef Mihai Pruteanu este specialist în domeniul ordinii publice, ocupând pe parcursul celor 26 de ani de carieră profesională funcţii pe linia prevenirii şi a combaterii violenţelor stradale, a prevenirii violenţei în familie şi a poliţiei de proximitate atât în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, cât şi la nivelul inspectoratelor judeţene de poliţie, a precizat Ministerul Afacerilor Interne.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/comisarul-sef-mihai-pruteanu-este-noul-sef-al-politiei-capitalei-10879924
10879924
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.