Comisar european: Soluţia pentru stoparea plecării medicilor spre vest - o mai bună remunerare

Postat la 23 aprilie 2013 19 afişări

Comisarul european pentru ocuparea forţei de muncă, Andor Laszlo, a declarat marţi, la Cluj-Napoca, la o întâlnire cu oamenii de afaceri, că soluţia pentru stoparea plecării medicilor spre ţările din vestul Europei este o mai bună remunerare a acestora de către autorităţile naţionale sau locale.

Comisar european: Soluţia pentru stoparea plecării medicilor spre vest - o mai bună remunerare

 Întrebat,marţi, la o întâlnire cu oamenii de afaceri din judeţul Cluj, dacă există o strategie de oprire a plecării medicilor din statele est-europene către cele din vest, comisarul european Andor Laszlo a spus că dacă o ţară sau o municipalitate consideră că plecarea medicilor creşte riscul ca funcţionarea sistemului medical să fie o problemă, ele însele trebuie să găsească strategii adecvate.

"Libertatea de a merge oriunde în UE la muncă se aplică şi medicilor şi altor profesii. Dacă o ţară sau o municipalitate consideră că plecarea medicilor creşte riscul ca funcţionarea sistemului medical să fie o problemă, ele însele trebuie să găsească strategii adecvate, în special o mai bună remunerare a medicilor", a spus Andor Laszlo.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/comisar-european-solutia-pentru-stoparea-plecarii-medicilor-spre-vest-o-mai-buna-remunerare-10784951
10784951
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.