Comenzile de tichete prin online şi aplicaţii au crecut cu 50%

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 15 octombrie 2012 34 afişări

Peste 35 000 de companii achiziţionează pentru salariaţii lor tichete de masă şi tichete cadou, de creşă şi de vacanţă emise de Edenred, cel mai mare emitent de tichete din România.

50% din companii utilizează aplicaţiile de comandă şi gestiune a tichetelor oferite de Edenred. În primul semestru din 2012, procentul de companii-client Edenred care comandă tichetele pentru salariaţi prin intermediul aplicaţiilor IT şi online oferite de emitent a crescut la 50%, faţă de 45% în 2011.

Companiile-client Edenred pot alege dintre 3 tipuri de aplicaţii de comandă: platforma de gestiune Edenred Online, software dedicat sau soluţii informatice integrate cu diverse programe de Payroll & HR.

Aproape 50% dintre companii preferă încă să comande tichetele pentru salariaţi prin metode tradiţionale, transmiţând prin fax comenzile.

În general, cu cât companiile au mai mulţi angajaţi, cu atât recurg la aplicaţii de comandă mai sofisticate, care le uşurează munca de administrare a beneficiilor pentru salariaţi. Astfel, 75% din companiile cu peste 250 de salariaţi utilizează aplicaţii informatice (software si platforma online), procentul scăzând la 44% pentru companiile cu mai puţin de 10 angajaţi.

Geografic, nu există diferente majore între obiceiurile de comandă ale companiilor, însă în unele judeţe există preferinţe clare pentru gestionarea informatizată a beneficiilor. Se observă o pondere mai mare a comenzilor informatizate în judeţele Ilfov (64%), Bucureşti (60%), Timiş şi Satu Mare (56%), faţă de media de 50% la nivelul ţării.

Se remarcă o orientare crescută către comenzi online în judeţele Gorj (31%), Olt (30%), Mehedinţi (29%), Călăraşi (26%), Argeş, Neamţ şi Teleorman (23-24%), faţă de media naţională de 18%.

«Aplicaţiile informatice de comanda permit companiilor o economie de timp considerabilă în calcularea necesarului de tichete, în distribuirea ulterioară a tichetelor către salariaţi şi în administrarea bugetelor şi costurilor cu personalul, sarcini consumatoare de timp pentru departamentele de resurse umane», a declarat Iulian Alexe, director de marketing al Edenred.

Aplicaţiile de comandă sunt dezvoltate şi puse la dispozitia clienţilor gratuit de către Edenred.

Prin aplicaţiile informatice şi online se pot comanda şi gestiona toate tipurile de tichete pe care compania le emite în România: tichete de masă Ticket Restaurant, tichete cadou Ticket Cadou, tichete de vacanţă Ticket Vacanta, tichete de creşă Ticket Cresa, tichete medicale Ticket Medica şi tichete sociale Ticket Asist.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Comenzi,
tichete,
aplicaţii
/actualitate/comenzile-de-tichete-prin-online-si-aplicatii-au-crecut-cu-50-10221311
10221311
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.