Coliziune între două trenuri de pasageri în Elveţia. Zeci de oameni au fost răniţi

Postat la 10 ianuarie 2013 14 afişări

Două trenuri de pasageri au intrat în coliziune, joi dimineaţă, în Elveţia în apropiere de gara Neuhausen am Rheinfall, în nord-estul ţării, în apropiere de Germania, provocând rănirea mai multor persoane, a declarat o purtătoare de cuvânt a poliţiei locale.

Ea a refuzată să precizeze numărul persoanelor rănite sau gravitatea rănilor acestora, dar presa locală susţine că este vorba despre peste 30 de răniţi şi afirmă că ambulanţe germane participă, de asemenea, la operaţiunile salvare.

Incidentul a avut loc la scurt timp după ora 07.30 (08.30 ora României).

"Evacuarea pasagerilor este în continuare în desfăşurare", a precizat pentru AFP un purtător de cuvânt al CFF, compania de căi ferate din Elveţia, Jean Philippe Schmidt.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Coliziune,
Elveţia,
pasageri
/actualitate/coliziune-intre-doua-trenuri-de-pasageri-in-elvetia-zeci-de-oameni-au-fost-raniti-10447353
10447353
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.