Colegiul Medicilor s-a autosesizat, după ce un medic pneumolog din Oradea a afirmat că ignoră schemele de tratament din spitale şi foloseşte o schemă ”miraculoasă”: Cei infectaţi au ajuns în stare gravă la spital

Postat la 18 martie 2021 92 afişări

Colegiul Medicilor s-a autosesizat, după ce un medic pneumolog din Oradea a afirmat că ignoră schemele de tratament din spitale şi foloseşte o schemă ”miraculoasă”: Cei infectaţi au ajuns în stare gravă la spital

Colegiul Medicilor din Bihor a hotărât să se autosesizese în urma afirmatiilor făcute de medicul pneumolog Flavia Groşan, din Oradea. Aceasta a afirmat că şi-a tratat pacienţii de COVID-19, ignorând schemele de tratament din spitale şi folosind propria metodă bazată pe medicamentele ieftine. Mai mult, doctoriţa a criticat protocoalele terapeutice din spitale afirmând că duc la decesul pacienţilor. Însă, tratamentul recomandat de aceasta i-a trimis în stare gravă pe pacienţi.

Flavia Groşan, medic pneumolog din Oradea, susţinea, cu câteva zile în urmă, că a vindecat „aproape o mie de pacienţi Covid în diferite stadii”, „fără nicio zi de spitalizare”.

”Eu mă duc pe medicaţia mea clasică. Eu am lucrat în nişte studii clinice foarte interesante pe pneumonii”

Invitată la Antena 3, aceasta a spus că a tratat  boala ca pe o pneumonie atipică şi a folosit în acest sens medicamente clasice, ieftine.

„Obiectivul meu de la începutul pandemiei a fost ca niciun pacient să nu ajungă pe mască de oxigen, nu intubat, pe mască. Şi nu a ajuns. Eu mă duc pe medicaţia mea clasică, ieftină, care include şi Claritromicina, un antibiotic ce face parte din grupa antibioticelor macrolide. Este singurul antibiotic cu tropism (proprietate de a se localiza în anumite organe) viral. (…) Mie nu-mi place azitromicina, pentru că este o copie mai slabă a claritromicinei. Eu am lucrat în nişte studii clinice foarte interesante pe pneumonii şi acolo am învăţat despre tropismul viral al claritromicinei, acolo am învăţat rolul antiinflamator al claritromicinei, pe care nu îl are niciun antibiotic.„, a precizat medicul Flavia Groşan. 

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oradea,
medic

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.