Colegiul Medicilor: CNAS si Ministerul Sanatatii au creat un focar conflictual in sistem

Postat la 06 aprilie 2010 10 afişări

Colegiul Medicilor din Romania (CMR) sustine ca Ministerul Sanatatii si CNAS au creat un focar conflictual in sistemul sanitar, aratand ca incercarea de a ridica opinia publica impotriva corpului medical si de a introduce conflicte intre specialitati nu va rezolva problema subfinantarii cronice.

"Colegiul Medicilor din Romania isi manifesta indignarea fata de modalitatea pompieristica si nepofesionista prin care Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, impreuna cu Ministerul Sanatatii au creat un focar conflictual in sistemul sanitar romanesc", se arata intr-un comunicat de marti al CMR.

Conducerea CMR sustine ca atat Contractul cadru, cat si Normele de aplicare, care trebuiau finalizate pana la data de 1 ianuarie 2010, au fost intarziate, iar normele nu sunt definitivate nici pana in prezent.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/colegiul-medicilor-cnas-si-ministerul-sanatatii-au-creat-un-focar-conflictual-in-sistem-5823652
5823652
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.