CODUL GALBEN de furtună, prelungit până mâine la ora 23.00. HARTA zonelor afectate

Postat la 11 iunie 2013 183 afişări

Codul galben de furtună, emis luni pentru cea mai mare parte a ţării, cu excepţia a nouă judeţe din vest şi sud-est, este valabil până miercuri, la ora 23.00, potrivit unei avertizări a Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

CODUL GALBEN de furtună, prelungit până mâine la ora 23.00. HARTA zonelor afectate

 Toată ţara, cu excepţia zonelor din vest şi sud-est, respectiv judeţele Satu Mare, Bihor, Arad, Timiş, Caraş-Severin, Galaţi, Brăila, Tulcea şi Constanţa, se află sub cod galben de furtună până miercuri la ora 23.00.

În aceste regiuni se vor semnala averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, trecător cu aspect de vijelie şi căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 25 de litri pe metru pătrat şi izolat 60 - 70 de litri pe metru pătrat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/codul-galben-de-furtuna-prelungit-pana-maine-la-ora-23-00-harta-zonelor-afectate-10956033
10956033
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.