Codruţa Kovesi, audiată la Consiliul Naţional de Etică în cazul sesizării de plagiat

Postat la 27 iulie 2012 25 afişări

Procurorul general, Codruţa Kovesi, a fost audiată, vineri, la Consiliul Naţional de Etică în cazul sesizării de plagiat privind lucrarea sa de doctorat, ea declarând că a adus argumente şi a prezentat probe care dovedesc faptul că nu a plagiat, iar un verdict nu poate fi decât în acest sens.

Procurorul general a adus la CNE probe suficiente şi convingătoare pentru a nu fi nevoie să i se solicite documente suplimentare, dar o decizie în cazul sesizării de plagiat nu va fi luată astăzi, termenul legal fiind de 90 de zile, a spus purtătorul de cuvânt al ANCS, Gabriela Catană. "Consiliul Naţional de Etică a audiat-o în şedinţa de azi (vineri, n.r.) pe doamna Kovesi (...) Astăzi nu va fi o decizie finală în ceea ce priveşte sesizarea de plagiat şi nici data la care va fi următoarea şedinţă nu o ştim", a spus purtătorul de cuvânt al Autorităţii Naţionale pentru Cercetare Ştiinţifică (ANCS), în subordinea căreia se află CNE.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
acuzatii,
kovesi,
procuror,
plagiat
/actualitate/codruta-kovesi-audiata-la-consiliul-national-de-etica-in-cazul-sesizarii-de-plagiat-9906316
9906316
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.