Codruţ Pascu devine membru al Young Global Leaders

Postat la 13 martie 2013 208 afişări

Codruţ Pascu, managing partner al Roland Berger Strategy Consultants Bucureşti, s-a alăturat comunităţii Young Global Leaders (YGL). Reţeaua, fondată de Forumul Economic Mondial, cuprinde peste 700 de executivi şi personalităţi din toată lumea, care contribuie prin experienţa lor la implementarea unor proiecte de interes public.

Codruţ Pascu devine membru al Young Global Leaders

Responsabilitatea socială, respectul şi protejarea drepturilor omului sunt valorile fundamentare ale YGL. Membrii activi au sub 40 de ani când sunt admişi şi provin din diverse sectoare şi ramuri de activitate.

"Apreciez enorm şi împărtăşesc pe deplin obiectivele reţelei, precum întărirea responsabilităţii sociale şi drepturilor omului. Aş vrea de asemenea să îmi intensific eforturile, sprijinind aceste obiective în numeroase ţări", a declarat Codruţ Pascu. Codruţ Pascu, 37 de ani, este managing partner at Roland Berger Strategy Consultants Romania si are de asemenea responsabilitati in coordonarea activitatii companiei in Europa Centrala si de Est. Codrut Pascu lucreaza pentru clienti internationali ai Roland Berger de 15 ani, devenind Partener al firmei de consultanta in 2007.

Roland Berger Strategy Consultants este partener al retelei YGL de mai multi ani. Din mii de candidati potentiali, in 2013 doar 199 de tineri executivi din 70 de tari au fost admisi in grup. "(...) Codrut Pascu a devenit al doilea partener Roland Berger care se alatura acestui cerc", a declarat Beatrix Morath, managing partner al Roland Berger Elvetia si responsabil pentru cooperarea companiei cu Young Global Leaders.

Reteaua YGL cuprinde peste 700 de tinere personalitati din 80 de tari, care sunt active in diferite arii ale societatii – de la sprijinirea tinerilor in educatie pana la lupta cu saracia sau protejarea mediului. Initiativa YGL "AppBridge", de exemplu, ofera tinerilor utilizatori care traiesc in medii defavorizate acces la aplicatii de mobil educationale. Un alt proiect international, "Table for Two", imbina problematica obezitatii in lumea dezvoltata cu malnutritia din tarile in dezvoltare. Initiativa "Global Dignity" organizeaza seminarii pentru copii si tineri pentru a-i invata sa se trateze cu respect unii pe ceilalati.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/codrut-pascu-devine-membru-al-young-global-leaders-10664355
10664355
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.