Cod portocaliu şi galben de caniculă, cu temperaturi de 41 de grade

Postat la 13 iulie 2012 8 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare cod portocaliu şi galben de caniculă valabilă sâmbătă şi duminică în Bucureşti şi 15 judeţe din ţară. În cele două zile temperaturile vor ajunge până la 41 de grade şi disconfortul termic va fi accentuat.

Potrivit avertizării transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), sâmbătă şi duminică vremea va fi caniculară în sudul şi estul ţării, unde se vor atinge valori de până la 39 - 41 de grade. Codul portocaliu de caniculă este valabil pentru Bucureşti, judeţele Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman, Ilfov, Giurgiu, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi şi unele zonel din Buzău, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Vâlcea şi Gorj. În aceste judeţe temperaturile maxime vor atinge frecvent 39-41 de grade şi disconfortul termic va fi deosebit de accentuat.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vremea,
atentionare,
cod galben,
canicula
/actualitate/cod-portocaliu-si-galben-de-canicula-cu-temperaturi-de-41-de-grade-9857121
9857121
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.