COD PORTOCALIU de ninsoare şi viscol în Bucureşti şi mai multe judeţe. HARTA zonelor afectate

Postat la 25 martie 2013 25 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, luni, o avertizare COD PORTOCALIU de ninsoare pentru Bucureşti şi mai multe judeţe din ţară, valabilă marţi, între orele 04.00 şi 14.00. ANM a emis şi o avertizare COD GALBEN, care va intra în vigoare luni seara, la ora 20.00.

COD PORTOCALIU de ninsoare şi viscol în Bucureşti şi mai multe judeţe. HARTA zonelor afectate

 Potrivit meteorologilor, codul galben care va intra în vigoare luni, la ora 20.00, vizează Bucureştiul şi judeţele Ilfov, Dâmboviţa, Prahova, Buzău, Giurgiu, Teleorman, Vâlcea, Argeş, Olt, Dolj, Mehedinţi, Gorj, Caraş-Severin, Sibiu, Braşov, Covasna şi Vrancea.

"În Oltenia, cea mai mare parte a Munteniei şi zona Munţilor Banatului şi a Carpaţilor Meridionali vor fi precipitaţii, predominant sub formă de ninsoare, ce vor cumula local 20 l/mp. Vântul va avea intensificări de peste 55...60 km/h, viscolind ninsoarea", se arată în avertizarea emisă de ANM.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cod-portocaliu-de-ninsoare-si-viscol-in-bucuresti-si-mai-multe-judete-harta-zonelor-afectate-10688138
10688138
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.