Cod galben de canicula, in special pentru regiunile sudice si estice

Postat la 11 august 2010 15 afişări

Meteorologii au emis Cod galben de canicula, valabil de joi pana sambata, astfel ca temperaturile vor fi mai mari de 35 de grade, mai ales in regiunile sudice si estice, iar indicele de confort termic ITU va depasi pragul critic de 80.

Potrivit prognozei, in perioada in care avertizarea este valabila, vremea va fi calduroasa, chiar caniculara dupa-amiaza in cea mai mare parte a tarii.

"Temperaturile maxime se vor situa frecvent peste 35 de grade, indeosebi in regiunile sudice si estice", prognozeaza meteorologii. Acestia afirma ca si in dupa-amiaza zilei de miercuri vremea va fi caniculara, insa doar in anumite zone din Muntenia, Dobrogea si sudul Moldovei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cod-galben-de-canicula-in-special-pentru-regiunile-sudice-si-estice-6847391
6847391
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.