Coca Cola angajează asistent pentru managerul general în România. Ce posturi mai sunt disponibile

Autor: Mădălina Dediu Panaete Postat la 21 ianuarie 2013 27 afişări

Coca Cola HBC, cel mai mare îmbuteliator de băuturi răcoritoare de pe piaţa locală, continuă recrutările de personal începute la finalul anului trecut, atât în Capitală, cât şi în provincie, pe site-ul companiei fiind disponibile zece posturi.

Coca Cola HBC, cel mai mare îmbuteliator de băuturi răcoritoare de pe piaţa locală, continuă recrutările de personal începute la finalul anului trecut, atât în Capitală, cât şi în provincie, pe site-ul companiei fiind disponibile zece posturi. Printre posturile disponibile este şi cel de asistent executiv al managerului general (executive assistant to CGM) în Bucureşti. Cei care aplică pentru acest post trebuie să aibă studii superioare, să cunoască foarte bine limba engleză şi să aibă minim un an sau doi de experienţă pe o funcţie similară. Cel care va ocupa acest post va avea ca sarcini organizarea şi coordonarea unor evenimente sau întâlniri în companie, întocmirea agendei managerului general şi stabilirea întâlnirilor acestuia. Tot în Capitală sunt disponibile posturile de coordonator audit intern, supraveghetor active imobilizate (fixed assets supervisor), analist echipamente băuturi reci (cold drink equipment analyst) şi coordonator comercial (coordinator modern trade).

Alte stiri pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/coca-cola-angajeaza-asistent-pentru-managerul-general-in-romania-ce-posturi-mai-sunt-disponibile-10506940
10506940
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.