CNAS a aprobat 14.029 dosare pentru hepatite cronice, ciroze şi boli inflamatorii intestinale

Postat la 30 iulie 2013 57 afişări

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) a aprobat, în primul semestru din 2013, 14.029 de dosare pentru tratamentul specific hepatitelor cronice şi cirozelor hepatice de etiologie virală şi al bolii inflamatorii intestinale, astfel că pentru aceste boli nu există liste de aşteptare.

CNAS a aprobat 14.029 dosare pentru hepatite cronice, ciroze şi boli inflamatorii intestinale

"Casa Naţională de Asigurări de Sănătate anunţă că pentru tratamentul specific hepatitelor cronice şi cirozelor hepatice de etiologie virală, precum şi pentru boala inflamatorie cronică intestinală nu există liste de aşteptare la nivelul CNAS. În semestrul I al anului în curs au fost analizate şi aprobate de către comisia de experţi de la nivelul CNAS pentru tratamentul specific al acestor afecţiuni un număr de 14.029 dosare, după cum urmează: 5.580 dosare de iniţiere a tratamentului (o medie lunara de 930 dosare), 8.449 continuări de tratament", informează CNAS, într-un comunicat remis, marţi, agenţiei MEDIAFAX.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cnas-a-aprobat-14-029-dosare-pentru-hepatite-cronice-ciroze-si-boli-inflamatorii-intestinale-11181579
11181579
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.