CNADNR: Tronsoanele de autostradă Cernavodă - Medgidia şi Medgidia - Constanţa au fost finalizate

Postat la 28 noiembrie 2012 26 afişări

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a anunţat finalizarea lucrărilor pentru ultimele două tronsoane ale Autostrăzii Soarelui, Cernavodă - Medgidia şi Medgidia - Constanţa, executate de asocierea italiano-germană Astaldi - Max Boegl.

Ceremonia oficială de recepţie la terminarea lucrărilor va avea loc joi. Valoarea totală a proiectului de construcţie a celor două tronsoane este de 1,48 miliarde lei, fără TVA. Lucrările au fost finanţate din fonduri europene, bugetare şi de către BEI. Tronsonul Cernavodă-Medgidia a fost deschis în luna iulie, circulându-se însă pe o singură bandă pe sens, în regim de drum naţional. După ce Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii a reziliat, anul trecut, contractul cu firma Colas, care ar fi trebuit să realizeze tronsonul de autostradă Cernavodă - Medgidia, a fost organizată o nouă licitaţie, câştigată de consorţiul Astaldi - Max Boegl, acelaşi care a lucrat şi la tronsonul Medgidia - Constanţa.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
infrastructura,
cnadnr,
autostrada,
constanta
/actualitate/cnadnr-tronsoanele-de-autostrada-cernavoda-medgidia-si-medgidia-constanta-au-fost-finalizate-10355349
10355349
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.