CNA sesizează Poliţia cu privire la 42 de site-uri care difuzează ilegal filme şi seriale

Postat la 01 noiembrie 2012 22 afişări

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, joi, să sesizeze Poliţia cu privire la 42 de site-uri care difuzează filme şi seriale fără să respecte legislaţia audiovizualului şi fără să deţină drepturile pentru conţinutul transmis.

CNA a analizat, în şedinţa de joi, o adresă primită de la SC Pro TV SA, care a semnalat existenţa a 42 de site-uri care oferă servicii media audiovizuale la cerere, fără a deţine drepturi pentru conţinutul difuzat şi fără să fi notificat Consiliul, aşa cum prevede Decizia CNA nr. 320 din 2012.

Articolul 41 din această Decizie prevede că, până la data de 3 septembrie 2012, toţi furnizorii de servicii media audiovizuale la cerere din România aveau obligaţia să completeze şi să transmită la CNA cererea de notificare. Nerealizarea notificării în termenul respectiv "determină încetarea dreptului de a furniza servicii media audiovizuale la cerere", potrivit aceluiaşi articol.

În adresa SC Pro TV SA se mai spune că societatea a trimis deja notificări privitoare la drepturile asupra conţinutului către mai multe companii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CNA,
Poliţie,
filme,
seriale
/actualitate/cna-sesizeaza-politia-cu-privire-la-42-de-site-uri-care-difuzeaza-ilegal-filme-si-seriale-10270778
10270778
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.