CNA sesizează Consiliul Concurenţei şi ANPC în cazul RCS vs Discovery şi amână luarea unei decizii

Postat la 04 decembrie 2012 15 afişări

CNA a decis, în şedinţa de marţi, să sesizeze Consiliul Concurenţei şi Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), cu privire la faptul că RCS&RDS a scos din grilă toate canalele Discovery, şi să amâne până pe 18 decembrie luarea unei decizii în acest caz.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a răspuns astfel solicitării Discovery Networks de a analiza "cu atenţie" cererea adresată Consiliului de către RCS&RDS de a aproba modificarea grilei sale de programe, în sensul scoaterii posturilor Discovery.

Astfel, şase dintre cei opt membri ai CNA prezenţi în şedinţa de marţi - Ioan Onisei, Lorand Turos, Cristina Trepcea, Christian Mititelu, Mircea Deacă şi Valentin Jucan - au votat pentru amânarea, până pe 18 decembrie, a luării unei decizii cu privire la solicitarea RCS&RDS.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ANPC,
RCS,
Discovery,
decizii
/actualitate/cna-sesizeaza-consiliul-concurentei-si-anpc-in-cazul-rcs-vs-discovery-si-amana-luarea-unei-decizii-10369183
10369183
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.