Cluj - Tânărul care a luat bacalaureatul deşi suferă de sindromul Down, premiat de Boc: "Am învăţat foarte mult, nimic nu se face fără muncă"

Postat la 24 iulie 2013 117 afişări

Tânărul clujean care a luat bacalaureatul cu media 6,83, deşi suferă de sindromul Down, a fost premiat, miercuri, cu 1.000 de lei de primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, absolventul spunând că vrea să urmeze Facultatea de Teologie, pentru a deveni preot.

Cluj - Tânărul care a luat bacalaureatul deşi suferă de sindromul Down, premiat de Boc: "Am învăţat foarte mult, nimic nu se face fără muncă"

 Tânărul Mihai Moceanu, care a absolvit Liceul Teologic Adventist "Maranatha" din Cluj-Napoca şi care a obţinut media 6,83 la bacalaureat, deşi suferă de sindromul Down, a primit, miercuri, 1.000 de lei şi o diplomă de excelenţă de la primarul Emil Boc, într-o ceremonie desfăşurată în Sala de Sticlă a Primăriei.

"Am învăţat cu ajutorul lui Dumnezeu şi al lui Iisus Hristos. Am învăţat foarte mult, nimic nu e uşor, omul funcţionează cu mintea, nimic nu se face fără muncă. Am luat 5,20 la română, 6,75 la istorie şi 8,55 la geografie. Sunt fericit. Vreau să urmez acum Facultatea de Teologie, vreau să devin preot, pentru că îmi place să mă rog, să citesc şi să scriu din Biblie. Geografia României îmi place cel mai mult", a spus, într-o conferinţă de presă, Mihai Moceanu.

Mama lui Mihai, Maria Moceanu, a afirmat, la rândul său, că a lucrat cu acesta în fiecare zi, timp de 12 ani, pentru a ajunge la rezultatul de la bacalaureat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cluj-tanarul-care-a-luat-bacalaureatul-desi-sufera-de-sindromul-down-premiat-de-boc-am-invatat-foarte-mult-nimic-nu-se-face-fara-munca-11150432
11150432
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.