Cluj: Mii de persoane, la slujba de inmormantare a IPS Bartolomeu

Postat la 03 februarie 2011 14 afişări

Peste 200 de persoane s-au adunat, joi dimineata, in Catedrala Mitropolitana din Cluj-Napoca, pentru a participa la slujba de Liturghie si la cea a inmormantarii Mitropolitului Clujului, IPS Bartolomeu. Ulterior, numarul participantilor a crescut, Catedrala Mitropolitana fiind plina de oameni, numeroase persoane aflandu-se si in afara lacasului de cult.

Estimarea oficiala privind cresterea economica din 2011 este de 1,5%. Intrebat daca pe parcursul misiunii au aparut elemente care sa duca la o revizuire a estimarii de crestere economice, Canagarajah a raspuns ca nu. "Nu va exista o revizuire a estimarii de crestere economica", a adaugat oficialul Bancii Mondiale (BM), intr-o conferinta de presa. Romania are in derulare un acord de finantare externa cu FMI, UE, Banca Mondiala si alte institutii financiare internationale, in suma totala de aproximativ 20 de miliarde de euro. O misiune comuna a FMI, Comisiei Europene si Bancii Mondiale a inceput in 25 ianuarie a saptea evaluare a acordului stand-by, in care se analizeaza indeplinirea obiectivelor stabilite pentru ultimul trimestru din 2010, vizita urmand sa se incheie in data de 8 februarie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
cluj,
inmormantare,
IPS
/actualitate/cluj-mii-de-persoane-la-slujba-de-inmormantare-a-ips-bartolomeu-7947727
7947727
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.