Clotilde Armand, vizită surpriză la Compania de Investiţii: Nu era nimeni la muncă

Autor: Andreea Tobias Postat la 05 noiembrie 2020 750 afişări

Clotilde Armand susţine că a fost în vizită surpriză în Piaţa Mureş, la Complexul Piaţa Mureş în care funcţionează două instituţii ale Primăriei: „Am avut un şoc. Nu era nimeni la muncă”.

Clotilde Armand, vizită surpriză la Compania de Investiţii: Nu era nimeni la muncă

„Am avut un şoc. Am fost în Piaţa Mureş. În clădirea din Complexul Piaţa Mureş funcţionează 2 instituţii ale primăriei: Compania de Investiţii la etajul 1 şi direcţia de Salubrizare la etaj. Tot în această clădire a funcţionat Biroul Electoral de Sector... şi tot aici a avut fostul primar sediul de campanie. În numele transparenţei vă prezint ce am găsit la Compania de Investiţii înfiinţată de fostul primar: nu era nimeni la muncă. Această direcţie are 40 de angajaţi şi toţi sunt de negăsit. Prin această companie s-au făcut mai multe contracte dubioase: celebrul spot al spitalului inexistent interzis de CNA, celebra machetă a spitalului sau încercarea de a construi nu mai puţin de 9 patinoare cu 60 milioane de euro”, anunţă Clotilde Armand.

În aceeaşi clădire are sediul şi Direcţia Protecţia Mediului Sector 1: această direcţie este „celebră pentru că era situată deasupra BES 1. În Direcţia Protecţia Mediului Sector 1 am găsit imediat după terminarea scrutinului acele procese verbale în alb şi tot aici s-a refugiat acel consilier PSD cu peste 400 de ce procese verbale. Pentru că n-am găsit pe nimeni la Compania de Investiţii am decis să stăm de vorbă cu şefii acestei direcţii de mediu. Apoi, am reuşit într-un final să dau de doamna directoare de la Compania de investiţii”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
clotilde armand,
companie,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.