Clotilde Armand: Şantajul Mafiei a ajuns şi la metrou

Autor: Petru Mazilu Postat la 26 martie 2021 55 afişări

Primarul Sectorului 1 al oraşului Bucureşti, Clotilde Armand, îi atacă pe sindicaliştii care au declanşat greva de la metrou: „Şantajul Mafiei a ajuns şi la metrou, astfel de gesturi de şantaj sunt de netolerat”, a spus edilul.

Clotilde Armand: Şantajul Mafiei a ajuns şi la metrou

Poziţia primarului Sectorului 1 a apărut pe Facebook.

„Şantajul Mafiei a ajuns şi la metrou. Cei care blochează metroul bucureştean şi se joacă cu destinele oamenilor trebuie să răspundă în faţa legii. Asemenea gesturi de şantaj sunt de netolerat”, a scris primarul Clotilde Armand.

Despre interese mafiote a vorbit şi ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.

„Când interese mafiote sunt ameninţate, o mână de oameni se agită pentru păstrarea unor privilegii şi sinecuri. Faptul că sindicatul USLM blochează metroul bucureştean este o palmă dată întregii Românii. Nu vorbim doar despre locuitorii Capitalei, care azi nu s-au putut deplasa cu trenurile Metrorex. Ci de toţi contribuabilii care susţin prin subvenţie de la bugetul naţional activitatea şi, evident, salariile de la companie. (...) Nu vă lăsaţi amăgiţi: miza ocupării ilegale a unor şine de metrou nu o reprezintă binele angajaţilor. Nu, miza o reprezintă afacerile oneroase cu închirierea de spaţii comerciale. E dincolo de orice bănuială având în vedere notificarea trimisă ieri (joi – n.r.) pentru evacuarea spaţiilor ocupate ilegal după expirarea contractului dintre Metrorex şi firma sindicatului USLM în 2018”, a spus Cătălin Drulă.

Circulaţia trenurilor de metrou este afectată vineri de un protest spontan al unor reprezentanţi ai sindicatului USLM în staţia Piaţa Unirii, care au blocat calea de rulare, împiedicând pornirea la timp, conform programului normal, a trenurilor de pasageri, anunţă Metrorex.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
clotilde armand,
metrou,
grevă

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.