Clotilde Armand, despre desfiinţarea Centrul Cultural: „Prin acest centru s-au plătit peste 7 milioane de lei pentru excursii”

Autor: Laura Buciu Postat la 29 martie 2021 131 afişări

Clotilde Armand, despre desfiinţarea Centrul Cultural: „Prin acest centru s-au plătit peste 7 milioane de lei pentru excursii”

Primarul Sectorului 2, Clotilde Armand, a explicat, luni, de ce a desfiinţat Centrul Cultural şi l-a adus în aparatul de specialitate al primarului, spunând că se „aruncau bani cu nemiluita televiziunilor de casă”.

Clotilde Armand a spus, pe Facebook, motivul pentru care a desfiinţat Centrul Cultural al Sectorului 1 şi l-a adus în aparatul de specialitate.

„Pentru că prin acest centru se spălau foarte mulţi bani publici. În numele <culturii'>. Care cultură? Aia de partid. De exemplu: aruncau bani cu nemiluita televiziunilor de casă. Aşa şi-au făcut unii campania electorală. Folosind pretextul culturii”, scrie Armand pe Facebook.

Primarul a publicat şi imagine cu câteva cifre de la un singur contract de „publicitate mascată”.

Clotilde Armand avertizează că va publica curând toate contractele realizate între acest centru şi toate publicaţiile/televiziunile.

„Tot prin acest centru s-au plătit peste 7 milioane de lei pentru excursii”, mai spune Armand.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
armand,
cultură,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.