Clotilde Armand: Contestaţiile PSD împotriva mea, respinse. Sunt oficial primarul Sectorului 1

Autor: Andreea Tobias Postat la 04 octombrie 2020 73 afişări

Clotilde Armand anunţă că Biroul Municipiului Bucureşti a respins cu 11 la 4 voturi contestaţiile PSD împotriva ei: „de astăzi sunt oficial primarul Sectorului 1”.

Clotilde Armand: Contestaţiile PSD împotriva mea, respinse. Sunt oficial primarul Sectorului 1

Clotilde Armand anunţă pe Facebook că Biroul Municipiului Bucureşti a respins în urmă cu câteva minute (11 la 4 voturi) contestaţiile PSD împotriva sa.

„Astfel, în Sectorul 1 nu se mai anulează alegerile şi nu se mai renumără voturile. Telenovela pesedistă a contestaţiilor s-a terminat. Manipularea abjectă s-a terminat. Ştiu că le este greu să creadă asta dar de astăzi sunt oficial primarul Sectorului 1”, scrie sursa citată.

PSD a cerut reluarea votului în Sectorul 1, după ce imagini cu persoane care intră într-o cameră unde par să fie depozitate buletinele de vot au apărut în spaţiul public.

Poliţia Bucureşti şi procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 s-au autosesizat şi fac cercetări în două dosare penale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
clotilde armand,
alegeri,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.