Clienţii Orange România pot accesa Internetul la viteze 4G şi pe telefoane, nu doar pe tablete

Postat la 04 aprilie 2013 19 afişări

Clienţii Orange România pot, începând de joi, să utilizeze serviciul de internet mobil la viteze 4G şi pe telefoanele mobile, acesta fiind deja disponibil din decembrie 2012 pentru tablete şi modemuri, a anunţat operatorul de telefonie mobilă.

Clienţii Orange România pot accesa Internetul la viteze 4G şi pe telefoane, nu doar pe tablete

 Serviciul de internet mobil 4G de la Orange este disponibil în centrul şi nordul Bucureştiului, în zona metropolitană din nordul Capitalei, în staţiunile de pe Valea Prahovei, în zona Bran-Moieciu şi în Poiana Braşov.

Vitezele 4G în reţeaua Orange pot ajunge până la 75 Mbps pentru descărcare (download) şi 37,5 Mbps pentru încărcare (upload).

Clienţii au acces la serviciul 4G pe telefoanele mobile compatibile împreună cu abonamentele Panteră 39 şi Panteră 49, al căror preţ este de 39 euro, respectiv 49 euro. Preţurile includ TVA.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/clientii-orange-romania-pot-accesa-internetul-la-viteze-4g-si-pe-telefoane-nu-doar-pe-tablete-10713023
10713023
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.