Clienţii ING pot face plăţi cu ajutorul telefonului, fără introducerea PIN-ului. Cum funcţionează noul sistem

Postat la 31 iulie 2013 59 afişări

ING Bank România a lansat un serviciu care permite clienţilor să facă plăţi, în limita 100 lei, fără introducerea PIN-ului, prin intermediul unui telefon inteligent (smartphone) şi al tehnologiei VISA fără contact (contactless), taxa anuală de administrare a serviciului fiind de 95 lei.

Clienţii ING pot face plăţi cu ajutorul telefonului, fără introducerea PIN-ului. Cum funcţionează noul sistem

 În plus, clienţii vor achita şi o taxă de acordare a serviciului ING Pay în cuantum de 95 lei.

"Serviciul are circa 200 de clienţi şi vrem să ajungem la 2.000 de utilizatori până la finele acestui an. Lansarea noului serviciu se înscrie în orientarea strategică a ING Bank către mediul digitial şi este în linie cu creşterea accelerată a adopţiei şi utilizării smartphone-urilor în România", a declarat şeful Product Management ING Bank România, Ştefan Radu, într-o conferinţă.

Aplicaţia ING Pay poate fi descărcată de pe GooglePlay sau AppStore şi, pentru a deveni funcţională, mai este necesar un card micro-SD încorporat operat de VISA, care se ataşează la smartphone.

Utilizatorii serviciului pot alege să introducă PIN-ul doar pentru plăţi mai mari de 100 de lei, situaţie în care tranzacţia se finalizează tot contactless.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/clientii-ing-pot-face-plati-cu-ajutorul-telefonului-fara-introducerea-pin-ului-cum-functioneaza-noul-sistem-11185246
11185246
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.