Claudiu Niculescu, audiat la DIICOT Cluj în dosarul transferurilor de fotbalişti de la "U" Cluj

Postat la 13 decembrie 2012 25 afişări

Fostul jucător şi antrenor al "U" Cluj Claudiu Niculescu este audiat, joi, la DIICOT Cluj, în calitate de martor, în dosarul privind prejudicierea clubului de fotbal "U" Cluj cu 11 milioane de euro prin transferul unor jucători.

Claudiu Niculescu, fost jucător şi fost antrenor al "U" Cluj, în prezent antrenor al FC Bihor din Liga a II-a, a fost citat în calitate de martor în dosarul privind prejudicierea clubului de fotbal "U" Cluj cu 11 milioane de euro prin transferul unor jucători de la acest club la Petrolul Ploieşti.

La ora transmiterii acestei ştiri, Niculescu este audiat de procurori.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, în perioada următoare urmează să fie audiaţi fotbalişti de la Petrolul Ploieşti.

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) informa că, în perioada mai-septembrie 2012, persoane din cadrul SC Fotbal Club Universitatea Cluj SA au acţionat în scopul obţinerii unor beneficii financiare substanţiale prin transferarea, cu titlu gratuit, a 15 jucători de fotbal către SC Fotbal Club Petrolul SA.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Claudiu Niculescu,
DIICOT Cluj,
transferuri
/actualitate/claudiu-niculescu-audiat-la-diicot-cluj-in-dosarul-transferurilor-de-fotbalisti-de-la-u-cluj-10390131
10390131
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.