Cîţu: Primul raport finalizat la PMB a fost deja trimis la DNA. Firea: Să-l scoată cineva din priză

Autor: Petru Mazilu Postat la 13 octombrie 2020 117 afişări

Ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, a anunţat pe Facebook că a trimis la DNA primul raport despre activitatea de la Primăria Capitalei. Mesajul a apărut la puţin timp după ce fostul primar al Bucureştiului, Gabriela Firea, l-a atacat pe Cîţu tot pe Facebook.

Cîţu: Primul raport finalizat la PMB a fost deja trimis la DNA. Firea: Să-l scoată cineva din priză

Ministrul Florin Cîţu a postat un mesaj scurt pe Facebook prin care anunţă că primele descoperi făcute în timpul inspecţiei de la Primăria Capitalei au fost trimise la DNA. Cîţu nu a oferit detalii despre presupusele ilegalităţi.

„Să fie foarte clar pentru toată lumea: Primul raport finalizat la PMB a fost deja trimis la DNA”, a anunţat Florin Cîţu pe Facebook.

Mesajul ministrului a apărut la puţin timp după ce fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, îl ironizase pe Cîţi tot pe Facebook.

„Să-l scoată cineva pe Câtzu din priză sau ... prize! Să-l trezească din ameţeală pe cel care ne-a îngropat în datorii şi pe noi, dar şi pe copiii şi nepoţii noştri! În goana după un loc la Senat, s-a gândit cā victoria îi va fi asigurată dacă mă acuza de ceva, orice, pe mine! Şi a gasit fapte, chiar prejudicii !! Din 2012 !!! Să-i spună cineva că mi-am început mandatul în 25 iulie 2016 !! Vă daţi seama cine conduce Finanţele ţării?”, a scris, pe Facebook, Gabriela Firea.

Ministrul Cîţu a vorbit în ultimele zile despre grave nereguli descoperite la Primăria Capitalei în urma unor inspecţii ale autorităţilor financiare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cîţu,
firea,
acuzaţii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.