Cîţu: Nu iau în calcul o remaniere în acest moment

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 11 mai 2021 24 afişări

Premierul Florin Cîţu nu ia în calcul o remaniere în acest moment, după ce deputatul PNL Pavel Popescu a spus că ministrul Economiei, Claudiu Năsui, ar trebui să plece din funcţie petru că a cerut Parlamentului amânarea dezbaterilor în Parlament asupra Legii 5G.

Cîţu: Nu iau în calcul o remaniere în acest moment

„Nu, nu iau în calcul o remaniere în acest moment”, anunţă Florin Cîţu, întrebat dacă ministrul Economiei, Claudiu Năsui, va fi remaniat, aşa cum cer unii lideri PNL.

Premierul precizează că miniştrii sunt evaluaţi permanent şi că priorităţile Guvernului sunt altele.

„În acest moment ne concentrăm pe un PNRR de succes, pe o campanie de vaccinare de succes, să revenim la normalitate şi să avem o economie care explodează. Deja vedeţi că estimările cu care am început anul deja se modifică, fiecare agenţie de rating, instituţie internaţională vine şi spune că lucrurile merg mai bine, estimează o creştere economică mai mare, ceea ce înseamnă investiţii, ceea ce înseamnă locuri de muncă mai multe şi aşa mai departe”, conchide Cîţu.

Deputatul PNL Pavel Popescu a spus că ministrul Economiei, Claudiu Năsui, ar trebui să plece din funcţie, după ce a cerut Parlamentului amânarea dezbaterilor în Parlament asupra Legii 5G.

„Cu o astfel de greşeală pleci acasă instant din orice guvern. Claudiu, chiar dacă Preşedintele şi Premierul au fost de data asta indulgenţi cu tine, aştept să vedem instant demisia celor care ţi-au pus acea comunicare în faţă, pentru semnat. Pentru că acea comunicare conţine nişte formulari pe care le-am văzut cu toţii în zeci de adrese şi comunicări transmise de specia laşpăgarilor în ultimii 2 ani, pentru a bloca această lege”, declara Pavel Popescu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cîţu,
remanieri,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.