Cîţu: Dragi pesedişti, puneţi mâna pe carte. Cititul nu a omorât pe nimeni

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 22 februarie 2021 284 afişări

Premierul Florin Cîţu i-a trimis pe parlamentarii PSD să citească: „Dragi pesedişti, puneţi mâna pe carte”, a spus el, după ce social-democraţii au afirmat că nu au înţeles bugetul de stat pe anul 2021.

Cîţu: Dragi pesedişti, puneţi mâna pe carte. Cititul nu a omorât pe nimeni

„Nu a fost vorba despre buget aici. Cei care au discutat despre buget nu l-au înţeles. Promit că o să-mi iau eu din timp ca să vă educ. Mă gândeam să vă înscriu la şcoală, domnule Ciolacu şi pe dumneavoastră, Paul Stănescu, la o facultate cu plată, să vă ajut. În acelaşi timp vă spun ce vă tot spun de patru ani, de când sunt prin Parlamentul României - dragi pesedişti, puneţi mâna pe carte. Cititul nu a omorât pe nimeni”, spune Florin Cîţu.

Discursul de final al premierului a creat rumoare în sala Camerei Deputaţilor.

Marcel Ciolacu, liderul PSD, i-a transmis premierului Florin Cîţu că în 10 minute cât a vorbit în plenul Parlamentului a împrumutat România cu 600 de mii de euro şi că, în mandatul său, „filosofia de viaţă” e că „nimic nu e gratis”: „Aţi dovedit că nici să mori nu e gratis!”, spune Ciolacu.

Deputaţii PSD l-au chemat în Parlament pe Florin Cîţu la o dezbatere cu tema „Bugetul tăierilor: moartea economică a României!".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cîţu,
psd,
buget

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.