Circulaţia este închisă pe A2 şi 22 de drumuri naţionale, pe A1 sunt restricţii pentru traficul greu

Postat la 04 februarie 2012 12 afişări

Circulaţia este închisă, sâmbătă dimineaţă, pe autostrada A2 şi pe 22 de drumuri naţionale, iar autostrada A1 a fost redeschisă, fiind restricţionat traficul pentru maşinile de peste 7,5 tone.

Trei şoferi bulgari care în noaptea de vineri spre sâmbată au rămas blocaţi cu maşinile în zăpadă pe o şosea din judeţul Giurgiu unde nămeţii ajung şi la doi metri înălţime au fost recuperaţi de către drumari şi pompieri, intervenţia de salvare durând aproximativ cinci ore. Cei trei bulgari au rămas blocaţi pe şoseaua care face legătura între localităţile Singureni şi Călugăreni, iar intervenţia echipajelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a fost îngreunată de viscolul puternic. "Am ajuns cu greutate la cele trei maşini înzăpezite, în condiţiile în care pe alocuri nămeţii au ajuns şi la doi metri. Bulgarii aflaţi în autoturismele blocate au înţeles situaţia şi au aşteptat să ajungem la ei. Au fost recuperaţi din zăpadă cu maşini cu tot şi conduşi până la intersecţia cu DN 5, la Călugăreni", a declarat, sâmbătă, prim-adjunctul ISU Giurgiu, Marius Stancu.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vreme,
viscol,
circulatie,
drumuri
/actualitate/circulatia-este-inchisa-pe-a2-si-22-de-drumuri-nationale-pe-a1-sunt-restrictii-pentru-traficul-greu-9205071
9205071
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.