Cioloş: Energia României ar trebui concentrată pe pregătirea absorbţiei banilor din 2014-2020

Postat la 13 februarie 2013 9 afişări

Comisarul european Dacian Cioloş a declarat că România a obţinut în negocierea bugetului UE pentru 2014-2020 o alocare mai mare faţă de cea actuală, iar energiile ar trebui să se concentreze pe absorbţia acestor bani, nu pe analiza dacă s-ar fi putut câştiga sau pierde mai mult în negocieri.

"Per global, România a câştigat faţă de perioada bugetară actuală, România a câştigat mai mult şi eu cred că tocmai acum obiectivul este, dincolo de analiza ce a câştigat şi ce a pierdut sau dacă ar fi putut câştiga sau pierde mai mult, obiectivul ar trebui să fie pregătirea absorbţiei acestor bani pe care România i-a avut", a afirmat Cioloş, într-o conferinţă de presă la finalul vizitei făcute în aceste zile la Bucureşti.

De asemenea, Cioloş a arătat că România a avut o alocare importantă şi pentru perioada bugetară actuală, 2007-2013, însă are probleme cu absorbţia.

"Cred că acolo ar trebui să se concentreze energia, cum să ne pregătim sau cum să se pregătească România pentru a absorbi banii pe care i-a primit deja prin această alocare", a adăugat el.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Cioloş,
energie,
bani
/actualitate/ciolos-energia-romaniei-ar-trebui-concentrata-pe-pregatirea-absorbtiei-banilor-din-2014-2020-10559630
10559630
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.