Cioloş: cerem în continuare demisia acestui prim-ministru dispus să sacrifice stabilitatea politică

Autor: Dorin Oancea Postat la 03 septembrie 2021 24 afişări

Cioloş: cerem în continuare demisia acestui prim-ministru dispus să sacrifice stabilitatea politică

Mergem mai departe şi cerem în continuare demisia acestui prim-ministru care este dispus să sacrifice stabilitatea politică a României pentru bani daţi la propriul partid, a scris joi seara pe Facebook copreşedinţii USR PLUS Dacian Cioloş. 

„Un premier care demite ministrul Justiţiei pentru că îi are avize un proiect legislativ şi numeşte un interimar care îi are aceleaşi proiecte prin care oferă propriul partid 10 miliarde de euro prezintă probleme imense de integritate.

Presupun că acestea vor asuma şi destinaţia banilor şi consecutivă care vor decurge din risipirea acestora, inclusiv cele legale. Chiar şi aşa, rămânem cu problema iniţială. Nu girăm un astfel de furt, indiferent de explicaţii pe care le-ar avea el, şi rămâne ca PNL să plătească preţul politic pentru ceea ce face premierul pe care îl are în acest moment ”, a scris Cioloş.

Reprezentanţii USR PLUS au anunţat că îi retrag sprijinul politic premierului Florin Citu şi că vor susţine o moţiune de cenzură împotriva acestuia. Deciziile au fost luate în noaptea de miercuri spre joi, în cadrul şedinţei Biroului Naţional al formaţiunilor politice. Biroul Naţional USR PLUS a mai decis convocarea Comitetului Politic în date de 11 septembrie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cioloş,
guvern,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.