Ciolacu: Vor să lase în paragină sute de lăcaşuri de cult prin tăierea cu 90% a investiţiilor. Nu puteţi să distrugeţi credinţa, demnitatea şi tradiţiile acestui popor”

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 18 februarie 2021 121 afişări

Ciolacu: Vor să lase în paragină sute de lăcaşuri de cult prin tăierea cu 90% a investiţiilor. Nu puteţi să distrugeţi credinţa, demnitatea şi tradiţiile acestui popor”

Guvernul vrea să lase în paragină sute de lăcaşuri de cult, prin tăierea cu 90% a investiţiilor, acuză liderul PSD, Marcel Ciolacu: „Nu vom permite lăsarea în paragină a patrimoniului naţional! Nu puteţi să distrugeţi credinţa, demnitatea şi tradiţiile acestui popor”.

„Anul trecut nu ne-au lăsat nici măcar să luăm lumină în seara de Paşte! Ne-au interzis accesul în biserici. Ne-au pus credinţa la grea încercare, aruncând asupra românilor un potop de amenzi şi învrăjbind tinerii contra bătrânilor. Anul acesta continuă atacul la fibra noastră naţională. Vor să lase în paragină sute de lăcaşuri de cult, multe dintre ele aflate nu doar în patrimoniul naţional, dar şi în patrimoniul universal, prin tăierea cu 90% a investiţiilor în conservarea şi protejarea acestora”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

Liderul PSD afirmă că, după ce au alocat Educaţiei cel mai mic buget din ultimii 30 de ani şi au tăiat 11% de la Sănătate, guvernanţii „vor să distrugă şi tot ce are legătură cu credinţa acestui neam”.

„Nu vom permite lăsarea în paragină a patrimoniului naţional! Nu puteţi să distrugeţi credinţa, demnitatea şi tradiţiile acestui popor”, conchide Ciolacu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
buget,
lăcaşe de cult

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.