Ciolacu, despre Cîţu: Fiecare om politic primeşte câte un şoc. Sunt ferm convins că-şi va reveni

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 19 aprilie 2022 33 afişări

„Fiecare om politic primeşte câte un şoc, dar Florin Cîţu are capacitatea să-şi revină”, spune Marcel Ciolacu, după ce fostul premier a apreciat că vor fi introduse impozitarea progresivă pentru populaţie şi suprataxarea companiilor.

Ciolacu, despre Cîţu: Fiecare om politic primeşte câte un şoc. Sunt ferm convins că-şi va reveni

„Fiecare om politic, ştiţi că toţi suntem vremelnici în funcţie şi trecători în această politică, fiecare om politic, la un moment dat, mai primeşte câte un şoc, aşa, politic. Deci unii îşi revin şi înţeleg ceva, alţii nu-şi revin. Eu sunt ferm convins că dl. Florin Cîţu are capacitatea să-şi revină. Am spus foarte clar: când eşti într-o criză economică, la un prag de criză economică Este exclus să vii cu taxe noi. De obicei, se vine cu o redimensionare a taxelor în momentul în care o creştere economică”, spune Marcel Ciolacu.

Reacţia preşedintelui PSD vine după ce Florin Cîţu a apreciat că vor fi introduse noi taxe şi impozite.

„Din ce văd oamenii, înclină să spună că da, vor fi introduse taxe în perioada următoare. Impozitarea progresivă pentru populaţie şi suprataxarea companiilor”, a spus Cîţu.

Despre faptul că premierul a spus că nu vor fi introduse taxe noi în 2022, fostul premier a precizat că şi în programul de guvernare sunt prevăzuţi 7% pentru investiţii şi nu sunt în buget.

„Trebuie să ne ţinem de cuvânt dacă spunem lucruri, eu speră să nu se ajungă acolo, pentru că e clar că am îngropat cu totul economia, şi aşa suntem într-o direcţie, în nujmai 4 luni de zile, o direcţie greu de imaginat, să ai o creştere economică, anul trecut, peste aşteptări, de şase la sută şi în doar în patru luni de zile, să te duci deja în 2%. Vă daţi seama că poate să urmeze şi mai rău”, a afirmat Cîţu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
cîţu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.