Ciolacu, despre bugetul propus de Guvern: Nu sunt în stare să ofere dezvoltare decât clientelei lor

Autor: Cosmin Pirv Postat la 12 februarie 2021 29 afişări

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu susţine că social-democraţii, cu aceeaşi bani din bugetul pe 2021, au demonstrat că se pot creşte veniturile românilor, alocaţiile, dar să se asigure şi investiţii în Educaţie şi Sănătate.

Ciolacu, despre bugetul propus de Guvern: Nu sunt în stare să ofere dezvoltare decât clientelei lor

„Aceiaşi bani, viziuni diferite! Guvernul Cîţu a venit cu un buget al ruşinii, al austerităţii şi subdezvoltării. Cu un buget negociat nu în funcţie de priorităţile României, ci în funcţie de cine a fost mai colţos în Coaliţie.

Au făcut întocmai cum spunea Cîţu anul trecut: Sănătatea şi Educaţia nu sunt o prioritate, nu contează. Vedem acum că nici producătorii români nu contează. Nici firmele româneşti. Nici veniturile celor care muncesc sau care sunt acum la pensie! Tot ce contează a fost cine a băgat mai repede mâna în vistierie ca să îşi ia partea pentru a-şi hrăni clientela”, a scris vineri pe Facebook Marcel Ciolacu.

Conform acestuia, PSD a propus un proiect de buget, în care, cu aceiaşi bani, a demonstrat că se pot creşte veniturile oamenilor, mări alocaţiile copiilor, creşte bugetul Sănătăţii pentru a combate cât mai rapid pandemia, investi în Educaţia copiilor noştri şi se poate sprijini mediul de afaceri.

„Pe scurt, exact cu aceiaşi bani, se poate proteja puterea de cumpărare a românilor, sprijini mediul de afaceri românesc şi se pot face investiţii în mari proiecte de infrastructură, pentru a reporni economia.

Aceasta este diferenţa! Ei nu sunt în stare să ofere dezvoltare decât clientelei lor. Pentru restul, adică pentru marea majoritate a românilor, doar austeritate!”, a mai scris Ciolacu pe reţeaua de socializare.

Potrivit proiectului de buget al PSD, Sănătatea ar urma să primească 30%, în loc de 11%, iar Educaţia 18%. Sume mai mari sunt alocate şi pentru punctul de pensie şi alocaţiile copiilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marcel ciolacu,
psd,
buget

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.