Ciolacu: Acest guvern este deja născut mort. Sunteţi o ruşine naţională

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 23 decembrie 2020 136 afişări

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, declară că guvernul Florin Cîţu „este deja născut mort” şi precizează că parlamentarii social-democraţi nu vor vota niciodată un astfel de executiv: „Aţi venit să prăduiţi cât de mult puteţi. Sunteţi o ruşine naţională”.

Ciolacu: Acest guvern este deja născut mort. Sunteţi o ruşine naţională

„Aţi pierdut alegerile. Românii v-au trimis acasă pentru că le-aţi pus în pericol sănătatea, viaţa, locurile de muncă şi educaţia copiilor. V-au trimis acasă pentru aţi minţit şi v-aţi bătut joc de o ţară întreagă. Dar, domnule Orban, nu aţi înţeles nimic. În loc să plecaţi acasă, vaţi dat mâna pe sub masă în goana voastră ciolan. De două săptămâni românii Vă privesc sideraţi cum vă sfâşâiaţi între voi pentru scaunele voastre, pentru bani şi pentru putere. De accea v-aţi pus un premier de paie, să nu cumva să vă încurce planurile planurile”, a spus în plenul reunit Marcel Ciolacu.

El acuză că în programul de guvernare nu există nicio măsură pentru viaţa românilor şi nicio reformă.

„Aţi venit să prăduiţi cât de mult puteţi, să privatizaţi sănătatea, să creşteţi taxele, să vindeţi companiile româneşti, omorâţi agricultorii români. Acest guvern este deja născut mort. PSD nu va vota niciodată un astfel de guvern. Sunteţi o ruşine naţională”, conchide social-democratul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
cîţu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.