Cinema City deschide la Piatra Neamţ cel de-al 3-lea multiplex din 2016

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 08 decembrie 2016 466 afişări

Cinema City deschide la Piatra Neamţ cel de-al 3-lea multiplex din 2016

Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România, parte din Cineworld Group a inaugurat un nou multiplex al companiei, localizat în Shopping City Piatra Neamţ.

Inaugurarea cinematografului din Piatra Neamţ reprezintă ultima lansare a companiei de anul acesta, după alte două deschideri de succes care au marcat trei premiere importante din România: al 2-lea IMAX, al 3-lea 4DX precum şi noul concept VIP Cinema Ultra All Inclusive.

Astfel, Cinema City încheie anul cu o investiţie cumulată în valoare totală de 21 de milioane de dolari, acoperite de companie împreună cu dezvoltatorii centrelor comerciale.

Cinema City numără acum 24 de locaţii în România, odată cu cele trei noi deschideri din 2016: Shopping City Timişoara (unic în Europa Centrală şi de Est şi unul dintre puţinele din lume ce reuneşte sub acelaşi acoperiş cele mai inovatoare şi impresionante tehnologii cinematografice actuale: IMAX şi 4DX) şi ParkLake Bucureşti (care include noul concept VIP Cinema Ultra All Inclusive, o adevărată experienţă cinematografică gourmet) şi Shopping City Piatra Neamţ.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.