Cine vinde în România iPhone cu 1 euro

Autor: Ioana Matei Postat la 30 august 2013 1548 afişări

Este stiut faptul ca, in apropierea lansarilor de noi produse, Apple ieftineste vechile modele, pentru a vinde ce are pe stoc. Acelasi lucru il fac si operatorii de telefonie mobila, care, in asteptarea lansarii urmatorului model de iPhone, scot la oferta un model mai vechi, scrie incont.ro.

Cine vinde în România iPhone cu 1 euro

In Romania, Vodafone vine cu o astfel de oferta pentru iPhone 4, pe care il vinde la pretul de 1 euro, cu abonamentul Red 45.

Smartphone-ul are o memorie interna de 8 GB,  procesor Apple A4, cameră foto de 5 Mp si inregistrare video HD (720p). Abonamentul costa 45 de euro pe luna, cu minute nationale si internationale incluse, si se incheie pe doi ani.

Potrivit unor surse apropiate companiei si citate de Bloomberg, Apple va prezenta urmatorul iPhone in cadrul unui eveniment planificat pentru 10 septembrie.

Noi modele ipad, inclusiv o varianta mai subtire si un iPad mini cu ecran de inalta rezolutie, vor fi lansate ulterior, la timp pentru sezonul sarbatorilor de iarna, au afirmat sursele citate.

Compania a anuntat in iunie ca va prezenta in a doua parte a acestui an o noua varianta a sistemului de operare iOS, precum si o noua generatie de computere Mac.

Mai multe pe incont.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cine-vinde-in-romania-iphone-cu-1-euro-11283106
11283106
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.