Cine sunt cei trei romani care si-au luat cu banii jos ultimul model de Ferrari - 458 Challenge

Postat la 21 februarie 2011 22 afişări

Ferrari 458 Challenge, ultimul model destinat exclusiv pentru circuitele de curse a fost vandut in trei exemplare, in Romania, cu banii jos. Numele clientilor sunt tinute "la secret" de catre companie. Alti doi clienti s-au aratat dispusi sa achizitioneze un astfel de model, insa numarul de automobile este limitat si nu se stie daca cei doi vor avea sansa sa cumpere unul.

Ferrari 458 Challenge costa 210.000 de euro, pretul putand creste in functie de dotari.Potrivit directorului de vanzari Ferrari Romania, Octavian Ursu, intr-o tara cu o populatie de 21 de milioane de locuitori, producatorul italian nu ar trimite, in mod normal, mai mult de un automobil.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
masina,
ferrari - 458
/actualitate/cine-sunt-cei-trei-romani-care-si-au-luat-cu-banii-jos-ultimul-model-de-ferrari-458-challenge-8000653
8000653
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.