Cine este romanul care a reusit performanta sa ia saptamanal o amenda

Postat la 18 februarie 2011 9 afişări

Un sofer profesionist, un medic stomatolog si un somer din Constanta domina topul amenzilor date de Politia Rutiera anul trecut. Dintre cei aproape trei milioane de soferi amendati in 2010, zece se detaseaza prin numeroasele sanctiuni primite

Soferul "profesionist" de pe primul loc a strans anul trecut peste 70 de amenzi. In medie, in fiecare saptamana a fost sanctionat de agenti. "Ori e inconstient, ori ii lipseste pregatirea, crede un politist rutier cu experienta. In astfel de cazuri, societatile de asigurari ar trebui sa reactioneze pe masura. De la 1 ianuarie a intrat in vigoare "bonus malus". Societatile de asigurari vor tine cont de abaterile la codul rutier. Un astfel de sofer este o problema, un pericol public, iar firmele de asigurari pot fi puse in situatia de a plati daune considerabile".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
amenzi,
politie,
soferi
/actualitate/cine-este-romanul-care-a-reusit-performanta-sa-ia-saptamanal-o-amenda-7993937
7993937
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.