Cine este Ion Rădoi, liderul sindical de la Metrorex comparat cu Jimmy Hoffa. Procurorii îl audiază la DNA

Postat la 14 iulie 2021 447 afişări

Cine este Ion Rădoi, liderul sindical de la Metrorex comparat cu Jimmy Hoffa. Procurorii îl audiază la DNA

Ion Rădoi este considerat unul dintre cei mai influenţi lideri de sindicat din România, omul care conduce de 31 de ani sindicatul de la metrou şi cel care rămâne, în ciuda tuturor acuzaţiilor care i-au fost aduse de-a lungul timpului, un personaj de neclintit la Metrorex.

Procurorii anticorupţie au descins, miercuri dimineaţă, acasă la Ion Rădoi, preşedintele Sindicatului Liber din Metrou (USLM), dar şi la biroul acestuia, de la staţia de metrou Unirii, liderul sindical fiind dus pentru audieri la Direcţia Naţională Anticorupţie. Percheziţiile au loc într-un dosar privind fapte asimilate celor de corupţie, care ar fi fost comise în perioada 2018-2021.

Un dosar a fost deschis la DNA după ce ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a făcut o plângere în urma protestului spontan al sindicaliştilor de la metrou, din 26 martie, şi după ce Ministerul Transporturilor şi Metrorex au evacuat spaţiile comerciale din staţiile de metrou care erau controlate de sindicat. Drulă l-a etichetat pe Ion Rădoi drept ”lider de cartel” şi a spus că acesta coordonează o adevărată ”mafie” la metrou.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dna,
lider

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.