Cine copiaza la Bac nu mai poate da examenul doua sesiuni consecutive

Postat la 05 septembrie 2010 12 afişări

Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, la Alba Iulia, ca ministerul isi propune sa fie "mult mai sever cu tot ceea ce inseamna fraudare" la examenele nationale.

Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, a spus ca elevii care vor fi prinsi copiind la bacalaureat nu vor mai putea sustine examenul timp de doua sesiuni consecutive.

"Vom fi mult mai severi cu tot ceea ce inseamna fraudare . Cei care vor fi prinsi fraudand nu vor mai putea da bacalaureatul doua sesiuni consecutive. Pana in septembrie 2012, nu vor mai putea sa dea bacalaureatul. De asemenea, va fi posibil ca ONG-uri sa fie observatori la anumite examene de la bacalaureat pentru a asigura o mai mare transparenta", a spus Funeriu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
educatie,
bacalaureat,
sesiune,
candidati,
frauda,
Funeriu
/actualitate/cine-copiaza-la-bac-nu-mai-poate-da-examenul-doua-sesiuni-consecutive-7114732
7114732
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.