Cine controleaza serviciile secrete?

Postat la 02 februarie 2006 28 afişări

Serviciile secrete din Romania par sa se bucure de cea mai mare incredere din partea noilor autoritati de la Bucuresti, desi sunt conduse de oamenii numiti in vechiul regim.

Serviciile secrete din Romania par sa se bucure de cea mai mare incredere din partea noilor autoritati de la Bucuresti, desi sunt conduse de oamenii numiti in vechiul regim.

 

Cel mai multumit pare presedintele Traian Basescu, care le-a multumit de mai multe ori pentru felul in care au rezolvat criza ostaticilor. Si premierul Calin Popescu Tariceanu s-a aratat incantat, apreciind ca acestea au inceput sa lucreze pentru interesul national.

 

Asa au aparut speculatiile ca s-a relansat lupta dintre Palatele Cotroceni si Victoria pentru controlul lor. Ideea infiintarii unei comunitati de informatii, "care sa fie la guvern", reluata saptamana trecuta de deputatul PNL Radu Stroe a dat apa la moara acestor speculatii. Mai ales ca artizanul ideii, din randul noii puteri, e presedintele Basescu, care ar vrea, fireste, sa fie el sef peste noua structura.

 

In coalitie, parerile sunt impartite, PNL si UDMR fiind pentru varianta "la guvern", in vreme ce PD sustine varianta "la Palatul Cotroceni". Din cauza mizei si a implicarii directe a celor din serviciile secrete, aceasta ar putea fi debutul primei crize serioase din sanul coalitiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Actualitate
/actualitate/cine-controleaza-serviciile-secrete-2510131
2510131
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.