Cine conduce de fapt Coreea de Nord? Cine sunt oamenii din spatele lui Kim Jong-un

Postat la 08 aprilie 2013 17 afişări

Kim Jong-un apare în numeroase videoclipuri şi fotografii prin care vrea să demonstreze că este liderul nord-coreenilor, însă aceste imagini arată doar o mică parte din puterea de la Phenian.

Cine conduce de fapt Coreea de Nord? Cine sunt oamenii din spatele lui Kim Jong-un

 Un reportaj realizat de CNN arată că în spatele lui Kim Jong-un se află alţi oameni, sfătuitori ai liderului.

Joseph Detrani, fost agent de informaţii din SUA, spune că în imaginile de propagandă în care apare Kim Jong-un nu apar persoanele pe care acesta le păstrează ca sfătuitori cheie.

Singura femeie care apare în imagini oficiale alături de Kim Jong-un este Kim Kyong-Hui, mătuşa liderului nord-coreean. Aceasta este membru de cabinet, a fost numită general de 4 stele în 2010 şi a ajutat la transferul puterii de la fratele la nepotul său.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cine-conduce-de-fapt-coreea-de-nord-cine-sunt-oamenii-din-spatele-lui-kim-jong-un-10719895
10719895
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.