Cine a câştigat contracte de 3 milioane de lei pentru centralizarea voturilor la ALEGERILE LOCALE 2012

Postat la 08 iunie 2012 10 afişări

Trei societăţi comerciale au câştigat contracte de aproape 3 milioane de lei pentru a asigura echipamentele IT necesare centralizării voturilor la alegerile locale, între acestea numărându-se un sponsor al PDL, dar şi o societate deţinută de unul dintre fondatorii Net Consulting.

Direcţiile judeţene de statistică achiziţionează în acest an echipamente IT pentru a asigura centralizarea voturilor din 10 iunie la birourile electorale, până în prezent fiind anunţaţi câştigătorii în 28 de judeţe, conform portalului de achiziţii publice.

Expertissa HQ SRL a obţinut contracte de 2.456.542 de lei pentru furnizarea de echipamente IT necesare centralizării voturilor în birourile electorale judeţene şi Biroul Electoral Central. Astfel, firma a câştigat în 20 de judeţe, prin cerere de ofertă, contracte încheiate cu direcţiile judeţene de statistică, printre cele mai importante sume fiind înregistrate pentru municipiul Bucureşti - 329.988 de lei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
centralizare,
voturi,
contracte
/actualitate/cine-a-castigat-contracte-de-3-milioane-de-lei-pentru-centralizarea-voturilor-la-alegerile-locale-2012-9722230
9722230
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.