Cinci Loganuri echipate cu radarele Stealth s-au ciocnit intre ele pe autostrada

Postat la 26 martie 2010 37 afişări

Politistii de la Circulatie au cazut victima propriei strategii de folosirea radarelor invizibile. Nu mai putin de cinci Super Loganuri noi-noute echipate cu radarele Stealth au intrat in coliziune pe Autostrada Bucuresti-Pitesti in timp ce se indreptau spre Maramures.

Masinile urmau sa intre in dotarea politistilor din nordul tarii chiar de ziua lor, sarbatorita joi. Bucuria a fost spulberata, cand, miercuri, in jurul orei 12.45, cele 9 bijuterii defilau pe Autostrada Bucuresti-Pitesti. Si asta pentru ca, dupa cum ne-au declarat surse din IGP, ghinionul a facut ca o restrictie de viteza impusa pe unul dintre tronsoane, l-a facut pe soferul aflat in capul coloanei cu noua Super Loganuri sa franeze brusc. Fie ca butonau noile jucari de la bord, fie ca erau pur si simplu neatenti, sau aveau viteza mult prea mare, politistii din spate n-au mai apucat sa franeze la timp. Bilantul a fost urmatorul: 5 masini avariate, dintre care 3 suficient de serios incat sa nu mai poata continua drumul spre Maramures si amenda plus cate doua puncte de penalizare pentru doi dintre vitezomanii in uniforma.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politie,
radare,
stealth,
accident,
autostrada
/actualitate/cinci-loganuri-echipate-cu-radarele-stealth-s-au-ciocnit-intre-ele-pe-autostrada-5779420
5779420
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.